Se Mere Om Denne Lejlighed" />

2v. Penthouse

2 Værelses Penthouse Lejlighed

Antal Personer

42 m²

fra 575DKK / Nat

6. sal / +4m² Terasse

Extras

Penthouse lejligheden på 6. sal er nyligt istandsatte i lyst og lækkert design med moderne møbler. Der er åbent køkken med fuldt service, køleskab, induktionskogeplade, mikrobølgeovn, kaffemaskine, brødrister og el koger. Desuden 3 siddepladser ved bardisk.

Badeværelset har badekar og brusesøjle, samt masser skabsplads under vasken. I lejligheden forefindes der også strygebræt, strygejern, hårtørrer, tørrestativ og rene håndklæder.

Soveværelset har indbygningsskabe samt ekstra vinduesisolering, så man ikke er generet af evt. støj fra byen, som ligger for enden bakken. Desuden er der installeret aircondition til de varme nætter samt værdiboks til personlige ejendele.

I stuen er der chaiselongsofa som kan trækkes ud og dermed fungere som sovesofa med plads til 2 personer. Der er desuden spiseplads med fire stole, hvor man kan sidde og nyde udsigten til bjergskråningen på den anden side. Fladskærm i både stue og soveværelse med mange tv-kanaler samt adgang til WIFI.

Terassen på 4m² er udstyret med loungemøbler og en fantasik udsigt over Puerto Rico dalen.

Der er adgang til hotellets solterrasse hvor der er indbydende swimmingpool samt lille børnepool, liggestole og mulighed for at købe forfriskninger,
mens man ligger og nyder solen. Der er desuden elevator fra receptionen til hver etage.

Hotellet ligger op af bjerget, og lejlighederne har havudsigt, udsigt til marinaen samt kig ned over byen til indkøbscenteret
”Centro Commercial”.

Hvis man lejer bil, er der mulighed for at holde nede på vejen foran hotellet.

* Det anbefales at man bor 2 voksne og 2 børn i hver lejlighed.

Room Features

PARKERINGS MULIGHEDER
AIR CONDITION
KARBAD OG SHOWER
RENE HÅNDLÆDER
HÅRTØRER OG STRYGERHJERN
EGET KØKKEN
POOL OMRÅDE
WIFI
AFLÅST VÆRDISKAB
DOBBELT SENG
2 v. Penthouse (6. sal)
Penthouse lejlighed på 6. sal, med åbent køkken, bad med badekar, aircondition, Sofa/Sovesofa TV i begge rum, WIFI og Terasse. * Det anbefales at man bor 2 voksne og 2 børn i hver lejlighed. Mere info om lejligheden her:
Starting From DKK 575.00

Characteristics


Select a Check-in and Check-out Date

Maks 2 Voksne og 2 Børn per lejlighed.
Rengørings tillæg på 525 DKK / ophold.
Sæson Tillæg på 300 DKK / Nat, fremgår i disse perioder: uge 6, 7, 8 / 12, 13, 14 / 41, 42, 43 / 51, 52, 1.